Producătorul mexican de bere Grupo Modelo, care comercializează berea Corona, şi-a suspendat activitatea, din cauza răspândirii pandemiei coronavirusului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem pe cale să ne reducem produţia în fabrici la strictul minim, pentru a ne păstra, fără să le cauzăm pagube, instalaţiile şi a permite o reluare a activităţilor în viitor”, a anunţat joi într-un comunicat cel mai mare producător de bere din Mexic.

Suspendarea procesului de producţie şi de comercializare a berilor grupului - Corona, Pacifico şi Modelo - intră în vigoare de duminică, precizează grupul.

Această măsură vizează, potrivit întreprinderii, o conformare faţă de un decret emis de Guvernul mexican la 31 martie, care dispune suspendarea activităţilor neesenţiale în ţară până la 30 aprilie.

Decretul prevede excepţii în sectoare-cheie ale economiei, precum cel agroalimentar.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.