Consilierul lui Donald Trump în probleme de Securitate Naţională Robert O'Brien a fost testat pozitiv cu covid-19, a fost izolat şilucrează ”dintr-un loc securizat”, a anunţat luni Casa Albă, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert O'Brien, care deţine un post crucial în cadrul Executivului american, s-a izolat şi lucrează ”dintr-un loc securizat”, în afara Casei Abe, a precizat într-un comunicat preşedinţia americană.

”Nu există un risc de expunere a preşedintelui sau vicepreşedintelui”, a subliniat Casa Albă.

Consiliul lui Trump a efectuat la jumătatea lui iulie o vizită la Paris, unde s-a întâlnit cu omologii săi francez, german, italian şi britanic.

Katie Miller, o purtătoare de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence şi soţia lui Stephen Miller, un consilier apropiat al lui Donald Trump, a fost testată pozitivă cu covid-19 în mai.

Ea şi-a reluat între timp activitatea.

Kimberly Guilfoyle, o fostă prezentatoare de la postul Fox News, prietena lui Donald Trump Jr, a fost de asemenea testată poitiv cu covid-19 la începutul lui iulie.

Ea este una dintre principalii responsabili cu finanţarea campaniei lui Donald Trump, care candidează la al doilea mandat la 3 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.