O persoană a murit după ce peste 200 de vehicule au fost implicate într-un carambol uriaş pe un pod din oraşul chinez Zhengzhou, în condiţii de ceaţă densă, potrivit salvatorilor şi postului public de televiziune CCTV, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvatorii au declarat că peste 200 de vehicule s-au izbit între ele. CCTV a relatat că maşinile care circulau în ambele direcţii pe podul ce traversează fluviul Galben au fost implicate în numeroase ciocniri.

Ulterior, poliţia a închis total traficul pe pod.

În imaginile postate pe reţelele sociale se văd maşini şi camioane zdrobite şi îngrămădite unele peste altele pe podul Zhengxin Huanghe.

"Este înfricoşător. E plin de oameni aici, nu cred că mai putem ieşi de pe pod", se aude spunând o persoană într-unul din videoclipurile postate pe internet.

Mulţi dintre cei răniţi au rămas blocaţi în vehiculele lor, iar la faţa locului au fost trimise 11 maşini de pompieri şi 66 de pompieri salvatori pentru a ajuta.

Vizibilitatea în multe zone era mai mică de 500 de metri miercuri dimineaţă şi până la 200 de metri în unele momente, a precizat serviciul meteorologic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.