Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, a fost spitalizat miercuri în Ciudat de Mexico, a declarat pentru CNN Español o sursă din cadrul organizatorilor World Business Forum (WBF), eveniment la care acesta participa în capitala Mexicului, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa a precizat că Wozniak, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la spital la ora locală 15.00, după ce a leşinat cu câteva minute înainte de participarea sa la eveniment.

Steve Wozniak este geniul tehnologic din spatele primelor computere Apple, care a lucrat alături de Steve Jobs pentru a lansa şi dezvolta compania.

Wozniak, sau "Woz", aşa cum este cunoscut în cercurile din Silicon Valley, a proiectat faimoasele computere Apple I şi Apple II, care au revoluţionat informatica personală şi au impus Apple ca lider de piaţă. Wozniak a fost inginerul tehnic din spatele acestor sisteme, în timp ce Jobs a servit ca vizionar şi expert în marketing. Cei doi au co-fondat Apple, acum cea mai valoroasă companie din lume, în garajul californian al lui Jobs, în 1976.

Steve Jobs a murit în octombrie 2011, la 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.