Jurnalistul Nic Robertson de la CNN a fost martor, vineri dimineaţa devreme, la o activitate militară sporită de-a lungul graniţei dintre Israel şi Gaza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe rachete de semnalizare se văd plutind în depărtare, însoţite de sunetul unor focuri de mitralieră grea. Robertson spune că a auzit focuri de mitralieră şi explozii la distanţă.

CNN precizează că nu este în măsură să ofere mai multe detalii cu privire la tipul de activitate militară văzut de-a lungul graniţei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Solicitat să comenteze activitatea militară, locotenent-colonelul Jonathan Conricus, purtătorul de cuvânt al Forţelor de Apărare ale Israelului, a declarat pentru CNN: "Rezerviştii sunt pregătiţi, echipaţi, orientaţi spre misiune şi sunt în aşteptare pentru următoarea etapă a operaţiunilor noastre. Dar, în acest moment, desigur, nu vom anunţa când, unde şi cum vom avansa sau cum vom face sau intensifica activităţile noastre militare", a arătat Conricus.

Politicienii israelieni au dat "undă verde" armatei israeliene pentru a intra în Gaza, au declarat joi oficialii pentru CNN, iar acum depinde de militari să decidă când să intre.

CITEȘTE ȘI Ministrul israelian al apărării le spune soldaţilor că în curând vor vedea Gaza "din interior"

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.