Cinci persoane - două femei şi trei copii - au murit, iar alte 35 de persoane au fost spitalizate, din cauza unei intoxicaţii cu fum, în urma unui incendiu într-un bloc cu 14 etaje, joi, într-un cartier din Buenos Aires, anunţă salvatori, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul, a cărui origine nu a fost stabilită în acest stadiu, a izbucnit cu puţin înainte de ora locală 6.00 (12.00, ora României), într-un apartament, la al şaptelea etaj al unui bloc cu 14 etaje, în cartierul central Recoleta.

Flăcările s-au extins rapid la etajul superopr.

În total 35 de persoane au fost evacuate către diverse spitale din Buenos Aires, cu dverse grade de gravitate.

Două femei şi trei copii au fost salvaţi de către pompieri ”în stare de inconştienţă, dar în viaţă, însă au murit în timpul transferului”, din cauza inhalării de fum, iar una dintre victime din cauza unor arsuri, a declarat presei, la faţa locului, directorul serviciului de urgenţă SAME Alberto Crescenti.

Între răniţi, un bărbat în vârstă de 52 de ani se afla în stare gravă şi era asistat respirator, potrivit aceleiaşi surse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.