Cinci tineri francezi şi un tânăr elveţian, acuzaţi de ”agresiune sexuală” în grup de către o tânără britanică, au fost încarceraţi pe Insula Mallorca, anunţă miercuri Garda Civilă a arhipelagului spaniol Baleare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faptele au avut loc ”luni în zori, într-un hotel, la Magaluf, iar persoanele arestate se află la închisoare din ordinul judecătorului”, declară AFP un purtător de cuvânt al Gărzii Civile, echivalentul spaniol al jandarmeriei.

”Garda Civilă continuă ancheta, care a fost deschisă cu privire la agresiune sexuală”, anunţă el, fără să ofere detalii, confirmând naţionalitatea acuzaţilor şi reclamantei.

Presa locală scrie că cei şase bărbaţi tineri sunt acuzaţi de viol, însă purtătorul de cuvânt dă asigurări AFP că motivul anchetei nu precizează natura agresiunii sexuale.

În Spania, expresia ”agresiune sexuală” este o categorie penală care include mai multe delicte, inclusiv violul.

Magaluf, foarte prizată de tinerii europeni, este o staţiune balneară situată în vestul Insulei Mallorca care are reputaţia de a fi epicentrul ”turismului etilic” pe această insulă la Marea Mediterană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.