China urmează să pună capăt - la 8 ianuarie - carantinei obligatorii la intrarea în ţară, anunţă luni autorităţile sanitare, după ridicarea la începutul lui decembrie a majorităţii măsurilor anticvovid, aflate în vigoare din 2020, în urma unor manifestaţii împotriva politicii ”zero covid” a Partidului Comunist Chinez (PCC, unic), relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând din ianuarie, numai un singur test negativ, realizat de cel puţin 48 de ore, urmează să fie cerut la intrarea pe teritoriul chinez, anunţă într-o notă Comisia chineză de Sănătate, care face oficiu de minister.

Manifestaţii împotriva politicii ”zero covid” a Partidului Comunist Chinez (PCC, unic) au avut loc în decembrie în China şi au obligat Guvernul lui Xi Jinping să slăbească laţul anticovid.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.