Ministrul de Externe din Republica Moldova, Nicu Popescu, anunţă, miercuri, decesul unui cetăţean moldovean în Israel. Bărbatul avea 35 de ani şi muncea în apropiere de Fâşia Gaza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu profundă tristeţe, am primit vestea despre trecerea în nefiinţă a unui cetăţean moldovean în vârstă de 35 de ani, care muncea în Israel, în apropierea de Fâşia Gaza. El a devenit una dintre victimele atacului terorist desfăşurat de către teroriştii care s-au infiltrat din Fâşie”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nicu Popescu.

Ministrul de Externe de la Chişinău a transmis condoleanţe familiei şi a anunţat că oficialităţile se vor oferi toată asistenţa necesară.

”Republica Moldova condamnă ferm atacurile teroriste brutale efectuate de Hamas. Suntem alături de Israel şi poporul său în această perioadă dificilă”, a mai transmis oficialul.

Peste 1.200 de persoane au murit în urma atacurilor Hamas din israel, victimele având diferite naţionalităţi. Şi un român a murit în urma conflictelor din zonă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.