Cel puţin zece persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite, într-un liceu profesional, în oraşul Kerci, în Crimeea, au anunţat servciile de intervenţie, citate de agenţiile ruse de presă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primele informaţii vorbesc despre explozia unei butelii de gaz”, potrivit agenţiei Tass, care citează sub protecţia anonimatului surse din cadrul serviciilor de securitate.

Un angajat al unui spital din oraş a declarat că 18 persoane au fost internate, iar medicii se aşteaptă la sosirea a aproximativ 50 de răniţi.

”Sunt multe persoane în sala de urgenţe ţi în sălile de operaţie”, a declarat acest angajat pentru Tass.

Fotografi prezenţi la faţa locului au publicat imagini pe site-ul Kerch.FM în care apar geamuri sparte la parterul clădirii cu două etaje.

Liceul asigură formare profesională adolescenţilor.

Kerci se află în estul Crimeei ocupate de Rusia, cu care este legată printr-un pod pe care Vladimir Putin l-a inaugurat în mai.

Rusia a anexat Peninsula ucraineană Crimeea în 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.