Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar alte 25 rănite, marţi, într-un atac cu rachetă, într-un bloc, la Krivoi Rog, în regiunea ucraineană Dnipropetrovsk (centru-est), anunţă administraţia regională, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un imobil cu cinci niveluri a fost distrus. Potrivit primelor informaţii, trei dintre locuitori au fost ucişi. (Alte) 25 de persoane au fost rănite, iar 19 dintre ele sunt la hotel. Sunt în continuare oameni sub dărâmături”, anunţă într- postare pe Telegram administraţia regională din Dnipropetrovsk.

Administraţia a anunţat anterior un atac cu rachetă.

Ea a precizat ulterior că şapte persoane se aflau sub dărâmături.

Administraţia a publicat o imagine în care apare blocul avariat şi înnegrit de flăcări, din care iese fum.

La Kiev, Administraţia Militară a anunţat marţi atacuri nocturne cu ”rachete de croazieră”.

”Toate ţintele inamice din spaţiul aerian al Kievului au fost detectate şi distruse cu succes”, dă asigurări administraţia.

Primarul Harkovului, Igor Terehov, a anunţat un atac cu drone vizând ”infrastructuri civile”.

Sediul unei societăţi şi un hangar au fost avariate, a anunţat el.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţa luni că o contraofensivă a armatei ucrainene în sudul şi estul Ucrainei este ”dificilă”, dar avansează, după ce preşedinţia a dat asigurări că recucerit cel puţin şapte sate ocupate de forţe ruse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.