Cel puţin cinci persoane au murit, alte zeci au fost rănite, iar traficul a oprit în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate 100 de vehicule, pe o autostradă interstatală îngheţată din Texas, au anunţat oficialii joi, potrivit NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de pompieri din Fort Worth Fire, Mike Drivdahl, a spus că autorităţile au verificat fiecare maşină pentru a oferi ajutor medical după "un incident în masă" în care au fost implicate zeci de tractoare-remorci şi alte vehicule au oprit traficul pe autostrada 35 în ambele direcţii.

Autostrada va fi închisă toată ziua "pentru a înlătura fiecare vehicul", a spus el. 

Treizeci şi şase de persoane au fost transportate la spitale cu diferite grade de răni, potrivit purtătorului de cuvânt.

Accidentele s-au produs pe măsură ce ploaia îngheţată şi lapoviţa au provocat condiţii periculoase în timpul deplasării de dimineaţă. Fort Worth se află, până la prânz, sub o avertizare de vreme de iarnă, potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie.

CNBC a relatat joi seară că în carambol au fost implicate peste 130 de maşini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.