Cel puţin 50 de persoane au murit şi 300 au fost rănite, după ce un tren de pasageri a deraiat şi s-a ciocnit cu un tren de marfă, vineri, la Balasore, în statul Odisha, din estul Indiei, relatează Reuters, care citează un bilanţ vehiculat de presa locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trenul Coromandel Express, care circula de la Kolkata la Chennai, a deraiat şi a căzut pe calea ferată opusă, multe persoane fiind încă încarcerate.

Operaţiunile de salvare sunt în curs de desfăşurare la faţa locului şi se acordă "toată asistenţa posibilă" celor afectaţi, a declarat vineri premierul indian Narendra Modi într-un mesaj pe Twitter.

Coliziunea este un "accident grav", a declarat reporterilor H. K. Dwivedi, secretarul-şef din Bengalul de Vest.

Oficiali ai companiei feroviare au declarat că se tem că bilanţul este grav, dar nu au dezvăluit numărul deceselor. În acelaşi timp, un număr mare de răniţi erau duşi la spitale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.