Un incendiu de proporţii izbucnit la un centru de reabilitare a consumatorilor de droguri a provocat, în nordul Iranului, moartea a cel puţin 32 de persoane şi rănirea alor 16, dintre care patru sunt în stare gravă, a anunţat vineri presa iraniană, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Investigaţiile iniţiale au arătat că un reşou din centrul de dezintoxicare pentru opiu din Langarud, în provincia Gilan de la Marea Caspică, a fost cauza incendiului, care s-a extins apoi la restul clădirii, a declarat viceguvernatorul provinciei, citat de agenţia semi-oficială de presă Fars.

"Managerul şi alţi posibili vinovaţi au fost arestaţi, astfel încât cauza incidentului să fie determinată cu mai multă precizie", a precizat site-ul de ştiri Tasnim.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit Biroului Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate, Iranul are una dintre cele mai grave probleme de dependenţă din lume. Ţara se află pe principala rută de trafic cu mac, sursa opiului şi a heroinei, din Afganistan către Europa de Vest.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.