Cel puţin 24 de oameni au murit, în nordul Peru, după ce un autobuz cu 60 de pasageri a căzut în gol de pe o stâncă, a declarat Poliţia pentru presa locală, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţia de supraveghere a transporturilor din Peru (SUTRAN) a confirmat accidentul, într-un comunicat, fără a oferi un bilanţ al morţilor şi răniţilor.

Tragedia, în care a fost implicat un autobuz al companiei Q'Orianka Tours Aguila Dorada, a avut loc în districtul El Alto, în nordul îndepărtat al Peru, a afirmat SUTRAN.

Sursa citată a menţionat că primele investigaţii arată că autobuzul părea să aibă o inspecţie de siguranţă la zi şi asigurare de accident.

Accidentele rutiere sunt relativ obişnuite în Peru, unde mulţi şoferi conduc pe drumuri precare şi fără a avea o instruire corespunzătoare. În 2021, 29 de oameni au murit după ce un autobuz s-a prăbuşit de pe o autostradă în Munţii Anzi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.