Casa Albă restricţionează accesul presei la summitul preşedintelui american Donald Trump cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patru jurnalişti din presa scrisă, inclusiv unul de la AP, au primit interdicţia de a acoperi începutul cinei lui Trump cu Kim la Hanoi, miercuri.

Interdicţia a fost impusă după ce doi dintre aceşti jurnalişti au pus întrebări despre preşedinte la evenimente anterioare din cadrul summitului.

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a emis un comunicat în care afirmă că, din cauza ”naturii sensibile a întâlnirilor, am limitat presa la un grup mai mic”.

Sanders a anunţat iniţial că niciun jurnalist nu va avea acces la cină.

Însă după ce fotografi au anunţat că nu vor asista la eveniment fără jurnalişti, au fost primiţi un jurnalist din presa scrisă şi unul de radio .

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.