Cântăreţul şi chitaristul Ted Nugent, activist şi susţinător al lui Donald Trump, a spus că elevii din Florida care cer controlul armelor de foc „nu au suflet” şi că sunt „copii cu creierii slabi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a făcut aceste comentarii vineri, în apărarea National Rifle Association, când a fost invitat la emisiunea radio „Joe Pags Show”.

Nugent, membru în consiliul director al NRA, a spus că supravieţuitorii atacului de la liceul din Parkland greşesc când blamează asociatia pentru atacurile armate în masă, scrie Billboard.

În vârstă de 69 de ani, el a precizat că „dovada este indiscutabilă, ei nu au suflet”, iar măsurile privind controlul armelor de foc pe care le susţin au valoare de „sinucidere spirituală”.

Ted Nugent a făcut aceste comentarii în ziua în care mai multe companii şi-au retras susţinerea faţă de Laura Ingraham, vedetă a Fox News, după ce ea a batjocorit, într-o postare online, unul dintre supravieţuitorii atacului din luna februarie din Florida.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.