Un autobuz cu etaj a lovit, vineri, la Ottawa, acoperişul unei staţii de autobuz, accidentul soldându-se cu moartea a trei persoane şi rănirea altor 23, dintre care mai multe "grav", a anunţat primarul capitalei Canadei, Jim Watson, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin 11 persoane au fost spitalizate în stare critică, iar imaginile difuzate de televiziunile canadiene au arătat că o mare parte a nivelului superior al autobuzului a fost smulsă sub violenţa şocului, în timp ce echipe de prim-ajutor foloseau scări pentru a evacua răniţii transportaţi de numeroase ambulanţe spre spitalele locale.

Poliţia a informat că accidentul s-a produs la o oră de vârf de la sfârşitul după-amiezii, la 20.50 GMT.

Deocamdată cauzele accidentului sunt neclare, însă un martor citat de cotidianul Ottawa Citizen a evocat un posibil derapaj al autobuzului pe o placă de gheaţă înainte de a lovi staţia de autobuz.

Şoferul autobuzului a fost arestat şi urmează să fie audiat, a declarat şeful poliţiei din Ottawa, Charles Bordeleau.

Două din cele trei victime se aflau în autobuz, iar cea de-a treia în staţia Westboro, a precizat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.