Cadavrul unui pasager clandestin a fost găsit pe Aeroportul Internaţional Amsterdam Schiphol, în trenul de aterizare al unui avion care a sosit de la Toronto, în Canada, anunţă jandarmeria olandeză, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul ”a făcut probabil alte escale”, la Lagos, în Nigeria, a declarat AFP un purtător de cuvânt al Jandarmeriei regale, Robert van Kapel.

Angajaţi au descoperit cadavrul unui bărbat, luni dimineaţa, când au început să lucreze, în hangar, a precizat el.

Avionul, care aparţine companiei aeriene KLM, venea de la Toronto şi a făcut o escală la Lagos.

”O anchetă este în curs”, a anunţat Van Kapel, care nu a fost în măsură să dea informaţii despre identitatea bărbatului sau să precizeze de unde şi-a început călătoria.

”Incidente ca acesta au loc sporadic”, a declarat el.

Un pasager clandestin a supravieţuit, în 2022, unui zbor de 9.000 de kilometri de la Johannesburg la Amsterdam, ascuns în trenul de aterizare al unui avion de transport de marfă.

În 2021, poliţia de forntieră a descoperit cadavrul unui nigerian în trenul de aterizare al unui avion care a sosit la Amsterdam-Schiphol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.