Preşedintele ales al Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, operat luna trecută la laringe, a făcut duminică o laringoscopie cu rezultate normale, ceea ce înseamnă că este exclusă prezenţa unei noi tumori, a anunţat spitalul din Sao Paulo, potrivit Belga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Lula da Silva a venit în această dimineaţă la spital pentru a face o laringoscopie. Rezultatele examinării sunt normale”, a precizat spitalul, într-un comunicat.

Luiz Inacio Lula da Silva a fost externat la 21 noiembrie, după o operaţie la laringe, în vederea retragerii unei leucoplazii de pe coarda vocală dreaptă.

Medicii au exclus şi atunci prezenţa unei noi tumori, după ce Lula a suferit de un cancer de laringe în 2011, la puţin timp după primele sale două mandate prezidenţiale (2003-2010).

Fumător timp de peste 50 de ani, Lula s-a lăsat de fumat în 2010, în urma unei spitalizări din cauza hipertensiunii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.