Jeremy Hunt, rivalul lui Boris Johnson la succesiunea premierului britanic Theresa May, i-a reproşat luni adversarului său că dă dovadă de ”laşitate” evivând dezbateri pe tema Brexitului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În problema dezbaterilor este un laş”, a apreciat ministrul britanic de Externe.

”Este o laşitate să nu participi la dezbateri faţă în faţă”, a denunţat el.

Secretarul Foreign Office consideră că este o lipsă de respect să refuzi posibilitatea unei dezbateri faţă în faţă la televiziunea Sky News.

”Oamenii au nevoie să ştie ce veţi face şi este necesar să le răspundeţi la întrebări”, a subliniat Jeremy Hunt, în vârstă de 52 de ani.

”Îi promit lui Boris Johnson înfruntarea vieţii sale. O va avea şi o va pierde!”, a declarat ministrul de Externe.

Poliţia, alertată de vecinii lui Boris Johnson, s-a prezentat în noaptea de joi spre vineri la domiciliul acestuia, din cauza unei altercaţii zgomotoase între fostul primar al Londrei şi partenera sa.

Boris Johnson a refuzat să dea explicaţii cu privire la această zgomotoasă dispută conjugală, iar poliţia a anunţat că nu ia măsuri.

Jeremy Hunt a apreciat că viaţa privată a lui Boris Johnson nu intră în discuţie, dar că este necesar ca el şi rivalul să-şi prezinte poziţia cu privire la Brexit şi mai ales cu privire la ceea ce va face viitorul premier dacă deputaţii pun beţe-m roate unui Guvern care se încăpăşânează să vrea un Brexit fără acord (”no deal”).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.