Consilierul pe teme de securitate naţională al lui Donald Trump John Bolton a declarat că a discutat despre îngrijorări cu privire la un amestec rus în alegerile americane cu preşedintele rus Vladimir Putin, care a declarat la rândul său că Guvernul său nu s-a amestecat în alegerile prezidenţiale din 2016, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am discutat, cu siguranţă, despre problema amestecului în alegeri”, a declarat Bolton în emisiunea CBS “Face the Nation”.

El a precizat că a adus în discuţie atât alegerile din 2016, cât şi eventuale activităţi ruse vizând viitoarele alegeri de la jumătate de mandat.

”Nu a existat amestec în 2016 din partea statului rus” a declarat el că i-a spus Putin.

Consilierul lui Trump a mai spus că a discutat cu liderul de la Kremlin şi despre anexarea Crimeei.

”Preşedintele Putin a fost clar cu mine în legătură cu acest subiect, iar eu i-am răspuns că trebuie să ne acceptăm dezacordul cu privire la Ucraina”, a declarat Bolton.

”Aceasta nu este poziţia Statelor Unite”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.