Secretarul de Stat american Antony Blinken a transmis, după o întâlnire a miniştrilor de Externe G7 cu ministrul ucrainean Dmitro Kuleba, că ajutorul pentru Ucraina va continua. ”Vom trage Rusia la răspundere pentru invazia sa premeditată, neprovocată şi nejustificată”, afirmă Blinken.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secretarul de Stat american Antony Blinken anunţă, într-un mesaj pe Twitter, că a avut, alături de miniştrii de Externe G7, o discuţie prin videoconferinţă cu ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba, pentru a exprima ”sprijinul unit pentru Ucraina”.  

”Vom trage Rusia la răspundere pentru invazia sa premeditată, neprovocată şi nejustificată şi vom continua să oferim Ucrainei asistenţă de securitate, economică şi umanitară”, a transmis Blinken.  

La rândul său, Dmitro Kuleba a afirmat, tot într-un mesaj pe Twitter, că partenerii Ucrainei sunt pregătiţi să ofere sprijin concret şi practic pentru a susţine apărarea.  

Acesta a anunţat că s-a discutat şi despre noi sancţiuni are ar putea fi impuse Rusiei.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.