Compania germană în domeniul biotehnologiei BioNTech urmează să depună la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) o cerere de autorizare în Uniunea Europeană (UE) a vaccinului său împotriva covid-19 în vederea vaccinării copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani, care ar putea fi omologat în iunie, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În Europa, suntem în ultimele etape înaintea depuneriidatelor testelor clinice la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA)”, iar validarea ar urma să dureze între patru şi şase săptămâni, declară pentru revista germană Der Spiegel cofondatorul şi directorul BioNTech Ugur Sahin.

”Am trimis deja datele cu privire la persoane cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani (autorităţilor sanitare din) Statele Unite, în Europa suntem în ultimele etape”, a precizat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.