Un reprezentant al Protecţiei Civile italiene Angelo Borrelli a revizuit numărul victimelor surpării unei lungi porţiuni din viaductul autostrăzii A10, la Genova, în nordul Italiei, la 20 de morţi şi 13 răniţi, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victimele par să fi fost toate în vehiculele care au căzut de pe viaduct, a declarat Borrelli marţi, într-o conferinţă de presă la Roma.

El a precizat că există două depozite sub porţiunea surpată, dar ar fi fost închise, în perioada concediilor de vară, iar nimeni nu se afla în interior.

Nicio reşedinţă nu a fost afectată de surpare, a mai precizat Borrelli.

Ingineri rutieri verificau siguranţa viaductului în alte puncte, iar unele zone au fost evacuate ca măsură de precauţie, a anunţat reprezentantul Protecţiei Civile.

Un bilanţ anterior, prezentat de adjunctul ministrului italian al Transporturilor Edoardo Rixi, anunţa cel puţin 22 de morţi şi opt răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.