Bilanţul incendiului camionului cisternă cu petrol care s-a răstunat duminică în Pakistan, a ajuns la 148 de morţi, iar zeci de răniţi se află în stare critică, a anunţat un reprezentant al serviciilor de intervenţie, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul bilanţ a fost confirmat de un reprezentant al serviciilor de salvare din zonă, doctorul Mohammad Baqar.

Un bilanţ anterior anunţa 123 de morţi şi cel puţin 100 de răniţi.

Cel puţin 50 de persoane au fost grav rănite.

Unele dintre persoanele cel mai grav rănite au fost evacuate cu elicoptere aparţinând armatei la Multan, la aproximativ 100 de kilometri depărtare.

Între morţi se află bărbaţi, femei şi copii.

Dezastrul a avut loc după ce sute de locuitori dintr-un sat s-au adunat la locul unde s-a răsturnat camionul pentru a lua combustibil care se scurgea din el.

O scânteie provenind de la numeroasele vehicule şi motociclete adunate la faţa locului ar fi aprins combustibilul.

Multe cadavre au fost atât de arse încât urmează să fie identificate cu ajutorul testelor ADN.

Salvatorii ridicau de la locul dramei cadavrele arse şi care nu mai puteau să fie identificate, a anunţat doctorul Rizwan Naseer, directorului serviciilor de salvare din provincia Punjab. El a avetizat că bilanţul ar putea să crească.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.