Cel puţin 63 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 43 au fost rănite joi într-un incendiu care s-a produs în cartierul de afaceri din Johannesburg, în centrul celui mai mare oraş din Africa de Sud, a anunţat guvernul municipal, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eforturile de căutare şi salvare sunt încă curs de desfăşurare, a precizat administraţia oraşului pe platforma X (Twitter).

Un bilanţ anterior anunţa 52 de decese şi 43 de răniţi.

"Serviciile de gestionare a situaţiilor de urgenţă ale oraşului Johannesburg pot confirma că numărul victimelor a crescut la 63", a precizat aceasta.

La primele ore ale dimineţii, pompierii şi vehiculele de urgenţă se aflau la faţa locului, în timp ce cadavrele zăceau acoperite pe o stradă din apropierea locului incendiului.

Presa a relatat că incendiul a cuprins o clădire de cinci etaje care fusese abandonată la un moment dat, dar în care locuiau oameni în adăposturi improvizate.

Nu este clar deocamdată ce a provocat incendiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.