Un ”zbor special” Air France urmează să fie operat joi în vederea repatrierii francezilor care se află în prezent în Israel, anunţă marţi Ministerul francez de Externe, iar ministrul francez de Externe Catherine Colonna anunţă că opt francezi au fost ucişi, iar alţi 20 au fost daţi dispăruţi, dintre care unii ”probabil au fost răpiţi”, un bilanţ care ar putea creşte, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilanţul francezilor victime ale atacurilor mişcării islamsite Hamas în Israel a crescut la opt morţi şi 20 de dispăruţi, a anunţat şefa diplomaţiei franceze.

Un bilanţ anterior anunţa patru francezi morţi.

”Vă informez cu mare tristeţe că, la această oră, deplângem decesul al opt compatrioţi în aceste atacuri teroriste şi nu avem veşti de la 20 de dispăruţi”, între care se află cel puţin un copil, anunţă Catherine Colonna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.