Cel puţin 32 de persoane au murit în sudul, centrul şi estul Statelor Unite, zone lovite în ultima perioadă de tornade şi furtuni violente, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Memphis, Tennessee, doi copii şi un adult au fost găsiţi morţi sâmbătă, după ce vântul extrem de puternic a doborât copaci pe mai multe case, potrivit Departamentului de Poliţie din Memphis.

În comitatul McNairy din Tennessee, oficialii au raportat că încă două persoane au murit, după ce sâmbătă au raportat şapte decese, potrivit presei locale. Departamentul de Sănătate din Tennessee a raportat duminică încă trei decese legate de intemperii în alte trei judeţe, dar nu a oferit mai multe detalii.

În comitatul Owen, Indiana, cadavrele unui cuplu au fost găsite într-un loc de tabără din McCormick's Creek State Park, potrivit Departamentului de Resurse Naturale.

Alte 15 decese cauzate de furtuna care a generat tornade în mai multe zone au fost raportate anterior în Arkansas, Illinois, Indiana, Delaware, Mississippi şi Alabama. Numeroşi oameni au fost răniţi şi multe clădiri au fost distruse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.