Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar alte 17 au fost rănite în oraşul Herson, într-un bombardament rus, anunţă luni într-o postare pe Telegram şeful de cabinet al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski Andrii Iermak, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bilanţ anterior anunţa doi morţi şi patru răniţi.

”Inamicul loveşte zone locuite”, acuză Iermak.

”Cartierul Korabelnî şi partea centrală a oraşului au fost cel mai afectate. Acum sunt patru morţi şi 17 răniţi”, precizezză el.

Autorităţile locale au anunţat că Rusia şi-a intensificat bombardamenetele oraşului, cu scopul de a asigura o acoperire unei rotaţii de trupe.

”O astfel de intensitate a bombardamentelor este cauzată de rotaţia trupelor inamice pe malul stâng (al fluviului Nipru)”, estimează luni, într-o postare pe Telegram, şeful Administraţiei Militare a regiunii Herson, Oleksandr Prokudin.

”Rusia şi-a refăcut forţele pe care forţele noastre armate le-au distrus anterior”, estimează el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.