Un număr de 28 de oameni nevinovaţi au murit în atentatele de la Bruxelles, ceilalţi trei care au făcut ca bilanţul să fie de 31 de persoane decedate fiind chiar atentatorii sinucigaşi, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Centrului de criză belgian, citat de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, dintre cele 28 de persoane, 24 au fost identificate până acum. Este vorba de toate cele 14 victime de la Aeroportul Bruxelles-Zaventem şi zece de la staţia de metrou Maelbeek.

Dintre cei 24 de morţi identificaţi, 13 sunt belgineni, iar 11 rezidenţi străini, de opt naţionalităţi.

În ceea ce priveşte numărul răniţilor, Centrul de criză belgian a precizat că este vorba de 340 de persoane, de 19 naţionalităţi diferite, fără a-i lua în calcul pe belgieni.

Potrivit raportării de sâmbătă, 101 răniţi erau încă internaţi, dintre care 62 la terapie intensivă şi 32 la un centru pentru arsuri grave.

Purtătorul de cuvânt al Centrului de criză a precizat că "bilanţul este, din nefericire, provizoriu, având în vedrea starea extrem de gravă a multor răniţi care sunt încă internaţi".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.