Bilanţul atacului armat de sâmbătă, din Texas, a crescut, fiind acum de şapte morţi, relatează presa locală, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai devreme, poliţia a anunţat că au murit cinci persoane, inclusiv atacatorul. 21 de persoane au fost rănite.

Totul a pornit sâmbătă după-amiază, după ce poliţiştii au oprit o maşină care vedea dintre Midland, pe autostrada 20, şi cel care se afla în vehicul a tras cu puşca spre maşina de patrulă, rănindu-l pe un poliţist. După ce a fugit din locul în care fusese oprit, suspectul adeturnat o maşină a poştei americane şi a deschis focul asupra poliţiştilor, a persoanelor aflate în trafic şi la cumpărături în week-end-ul prelungit  ca urmare a sărbătorii Zilei Muncii, înainte de a fi împuşcat şi ucis în parcarea unui cinematograf din Odessa.

Autorităţile nu au dat publicităţii numele victimelor şi atacatorului, însă au precizat că acesta din urmă era un bărbat alb, care avea aproximativ 30 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.