Rusia a continuat atacurile asupra regiunii Lugansk, la sud de Harkov, ucigând două persoane şi rănind alte nouă ca urmare a bombardamentelor asupra unui spital din Severodoneţk, transmite BBC, citând preşedinţia Ucrainei. Cu toate acestea, forţele ruse au făcut puţine progrese, autorităţile ucrainene spunând că intensitatea bombardamentelor asupra oraşului din nord-estul Harkiv s-a „redus semnificativ” iar trupele ucrainene de contraatac din zonă au ajuns la graniţa cu Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Guvernatorul regional a declarat că trupele ucrainene de contraatac din zonă au ajuns la graniţa cu Rusia.
 
Ministerul ucrainean al Apărării a postat un videoclip care arată un număr de soldaţi adunaţi în jurul unui post de demarcaţie a frontierei, vopsit în galben şi albastru.
 
Guvernatorul regiunii a spus că trupele au repus un semn care marca graniţa. Cu toate acestea, afirmaţia nu a fost încă verificată.
 
Preşedinţia Ucrainei a declarat într-o şedinţă de informare că Rusia a continuat atacurile asupra regiunii Lugansk, la sud de Harkov, ucigând două persoane şi rănind alte nouă ca urmare a bombardamentelor asupra unui spital din Severodoneţk, mai spune BBC. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.