O poliţistă a fost înjunghiată marţi într-un comisariat din centrul oraşului Toulouse de către un bărbat care a fost reţinut, potrivit unei surse judiciare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţista, o adjunctă în domeniul securităţii, "a fost rănită grav, dar viaţa nu îi este în pericol", a adăugat sursa citată.

Ea a fost înjunghiată pe când se afla în zona de primire din comisariatul de pe strada Rempart St-Etienne, în centrul istoric al oraşului Toulouse, potrivit sursei citate.

Un bărbat a fost reţinut, a adăugat poliţia, fără să ofere imediat alte precizări despre circumstanţele acestui atac.

Potrivit La Dépêche du Midi, care a dezvăluit informaţia, atacatorul, în vârstă de 31 de ani, ar fi spus că vrea să depună o plângere pentru a putea intra în comisariat, unde a atacat-o pe funcţionară, scrie Le Figaro.

"El a atacat-o pe adjuncta pentru securitate «deoarece reprezintă Franţa»", scrie ziarul local, care precizează că agresorul prezenta tulburări psihice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.