Un bărbat a fost arestat, fiind acuzat că poza în manechin în vitrina unui magazin din Varşovia, pentru a fura bijuterii după închiderea programului, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de 22 de ani a fost fotografiat în timp ce stătea nemişcat şi ţinea o sacoşă, într-una din vitrinele magazinului, al cărui nume nu a fost făcut public de Poliţie.

Poliţia a afirmat că suspectul a mers ”la vânătoare” în mai multe departamente, după ora închiderii, în final hotărându-se asupra unui stand cu bijuterii.

FOTO: Poliţia Metropolitană
FOTO: Poliţia Metropolitană

Bărbatul este acuzat că a furat şi dintr-un al doilea mall. El a fost acuzat de spargere şi furt şi ar putea face până la zece ani de închisoare.

Poliţia din Varşovia a afirmat că angajaţii şi clienţii nu au remarcat nimic neobişnuit în timp ce bărbatul stătea în vitrină, printre celelalte manechine.

Poliţia a declarat că el stat nemişcat până când ”a simţit că este sigur”, apoi s-a plimbat prin diferite departamente, după închidere, înainte de a lua bijuterii.

Într-un final, el a fost observat de agenţii de pază.

Bărbatul este acuzat pentru alte două incidente. În primul, Poliţia afirmă că el a luat cina târziu la un restaurant, la un alt centru comercial, şi a aşteptat ca acesta să se închidă.

Poliţia a spus că apoi el a intrat într-un magazin de îmbrăcăminte şi ”şi-a schimbat hainele cu unele noi”, înainte de a reveni la restaurant.

El a fost surprins de camerele de supraveghere când se strecura pe sub uşile parţial coborâte ale magazinului de îmbrăcăminte.

Robert Szumiata, un purtător de cuvânt al Poliţiei, a afirmat că al treilea incident a avut loc la o altă adresă, unde bărbatul a aşteptat până după închidere şi apoi ”a luat bani din mai multe case de marcat şi a încercat să fure alte obiecte”.

Poliţia a făcut publice imagini cu arestarea suspectului.

Bărbatul a fost plasat în custodie pentru trei luni, afirmă procurorii din Varşovia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.