Preşedintele Barack Obama şi soţia sa Michelle au primit miile de copii veniţi luni la Casa Albă pentru tradiţionalul rostogolit al ouălor de Paşte, transmite AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din balconul Casei Albe, cu câinii Bo şi Sunny alături şi supravegheaţi de un uriaş iepure de Paşte, soţii Obama s-au adresat micuţilor şi părinţilor adunaţi pe peluza din faţă.

"O să alerg în jurul Casei Albe cu o ceată de copii după mine, iar dacă vreun adult vrea să ni se alăture, e liber să o facă," a dat Prima Doamnă startul distracţiei, asta în timp ce preşedintele făcea semne glumeţe că alergatul nu este pentru el.

Tema de acest an a tradiţionalei sărbători a fost "Să sărbătorim". Michelle Obama a spus că vrea să sărbătorească familiile şi naţiunea, mai ales că este ultimul Paşte pe care cuplul prezidenţial îl petrece la Casa Albă.

35.000 de mii de americani au primit anul acesta bilete care le permiteau să vină la Casa Albă. Din fericire pentru cei care au venit, soarele a ieşit în cele din urmă, după o noapte ploioasă.

In Statele Unite, rostogolitul ouălor este un evenimet anual ce are loc la Casa Albă, pe peluza de sud şi este destinat copiilor şi părinţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.