Fostul preşedinte american Barack Obama şi-a exprimat marţi susţinerea faţă de Joe Biden, pe care-l consideră drept candidatul la fotoliul de la Casa Albă capabil să-i ghideze pe americani ”printr-una dintre cele mai sumbre ore ale noastre”, într-o ţară îndoliată de criza noului coronavirus, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iar eu consider că Joe are toate calităţile de care avem nevoie de la un preşedinte în acest moment”, a declarat Barack Obama într-o înregistrare video şi un comunicat.

”Joe are temepramentul şi experienţa să ne ghideze printr-una dintre cele mai sumbre ore ale noastre şi să ne vindecăm într-o îndelungată recuperare”, a declarat el.

”De aceea sunt mândru să-l susţin pe Joe Biden să devină preşedintele Statelor Unite”, subliniază Obama.

În continuare foarte popular în rândul democraţilor, Barack Obama îi oferă fostului său vicepreşedinte, în vârstă de 77 de ani, o susţinere cu greutate.

Joe Biden este obligat să unească Partidul Democrat dacă vrea să-l învingă pe Donald Trump în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.