Avionul oficial al vicepreşedintelui american Mike Pence, Air Force Two, a fost nevoit să se întoarcă din drum, din cauza unor probleme tehnice, şi să aterizeze de urgenţă pe un aeroport, la Manchester, în New Hampshire, după ce a lovit o pasăre, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pence se întorcea la Washington după ce a susţinut un discurs la un miting de campanie a lui Trump, la Gilford, New Hampshire.

Avionul a lovit o pasăre, iar pilotul a hotărât să se întoarcă pe aeroportul de pe care decolase cu puţin timp în urmă, ca măsură de precauţie, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al vicepreşedintelui, Devin O'Malley.

Pence şi echipa sa s-au întors la Washington cu un avion cargo, potrivit CNN.

Acesta nu este primul incident aerian în care este implicat vicepreşedintele american într-o campanie electorală.

În octombrie 2016, avionul de campanie al lui Pence a ieşit de pe pistă pe Aeroportul LaGuardia, la New York.

”Suntem bine”, declara atunci telefonic Pence pentru CNN. ”Au fost vreo zece secunde de incertitudine, dar le suntem atât de recunoscători piloţilor şi celor care au intervenit primii la faţa locului şi (că) toată lumea a coborât din avion în siguranţă”, adăuga el. Niciuna dintre cele 48 de persoane care se aflau la bord în incidentul din 2016 nu a fost rănită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.