Autorităţile mexicane au revizuit în scădere numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în seismul din centrul ţăriii, la 217, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilanţul anterior era de aproape 250 de morţi, printre care cel puţin 20 de copii, aflaţi într-o şcoală care s-a prăbuşit.

Părinţi disperaţi şi membri ai echipelor de salvare caută printre dărâmături pentru ceilalţi zeci de copii prinşi sub ruinele şcolii din Ciudad de Mexico.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Scot copii, dar nu ştim nimic despre fiica mea”, a declarat Adriana D’Fargo, în vârstă de 32 de ani, pentru Reuters.

Trei supravieţuitori au fost găsiţi în jurul miezului nopţii (8 ora României). “Rude ale Fatimei Navaroo”, a strigat un soldat care săpa printre dărâmături. “Fatima este în viaţă”, a dat el vestea cea bună

Şeful Protecţiei Civile a îndemnat oamenii să se mobilizeze la ora locală 8 (16 ora României), pentru a ajuta comunităţile afectate grav.

Aproape jumătate dintre cei morţi, 86, în seismul cu magnitudinea 7,1 sunt din capitală. În statul Morelos, aflat mai la sud, şi-au pierdut viaţa 71 de oameni, iar în Puebla 43. Alte 16 persoane au murit în statele Mexico, Guerrero şi Oaxaca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.