Autorităţile franceze se arată nedumerite de crima comisă de o româncă, care a ales să se autodenunţe la mai bine de două săptămâni după ce şi-a ucis soţul în locuinţa cuplului din localitatea Narbonne. De asemenea, aceasta a plecat imediat după crimă în România, dar s-a întors pentru a se autodenunţa, deşi nimeni nu descoperise până atunci cadavrul bărbatului, relatează France Soir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a mărturisit toate detaliile crimei, iar poliţiştii au descoperit ulterior în apartament un cadavru în stare avansată de descompunere. Aceasta a fost plasată în arest preventiv pentru uciderea soţului ei în localitatea Narbonne, situată pe coasta mării Mediterane.

Pe 28 aprilie, românca a intrat într-o staţie de poliţie şi i-a anunţat pe ofiţeri că tocmai şi-a ucis soţul. Însă, autorităţile care au ajuns la locuinţa sa nu au descoperit o crimă proaspătă, ci mai degrabă un cadavru în stare avansată de descompunere.

Apoi, femeia a recunoscut în timpul audierii că crima a avut loc pe 13 aprilie, atunci când aceasta i-a dat un somnifer bărbatului pentru a-l imobiliza înainte de a-l asfixia cu o pungă de plastic.

Această crima putea să fie una banală, dar comportamentul femeii i-a lăsat nedumeriţi pe poliţişti.

Femeia s-a întors de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat în România, înainte de a reveni două săptămâni mai târziu în Franţa.

De asemenea, nu pare să existe un motiv al crimei, întrucât cei doi nu erau cunoscuţi pentru violenţă domestică şi aveau împreună o fiică minoră, care mergea la şcoală în Montpellier. Cuplul locuia de aproximativ opt ani în Franţa.

Românca a confirmat că soţul ei nu a fost niciodată violent şi susţine că l-a ucis din ”motive personale”. Potrivit anchetatorilor, femeia dorea să se întoarcă în ţara natală, dar bărbatul respingea ideea unei vieţi în România.

Însă, autorităţile nu ştiu dacă acest motiv justifică crima din Narbonne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.