Autorităţile britanice se tem că un cetăţean francez ar fi putut să cadă în fluviul Tamisa, după ce o furgonetă a intrat sâmbătă seara în pietonii de pe London Bridge, înainte ca trei terorişti să-i atace cu mai multe cuţite pe trecătorii din Borough Market. Bilanţul ar putea să crească în acest sens la opt morţi, dar autorităţile continuă pentru moment căutările în Tamisa, scrie The Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Xavier Thomas petrecea un weekend în Londra alături de iubita sa - Christine Delcros, care a fost grav rănită şi a trecut printr-o operaţie de două ore în urma atentatului de pe London Bridge.

Cuplul francez traversa fluviul Tamisa atunci când furgoneta teroriştilor a intrat cu viteză în pietonii de pe London Bridge.

Martorii susţin că cetăţeanul francez a fost lovit de furgoneta teroriştilor şi este posibil ca acesta să fi căzut în fluviul Tamisa.

Autorităţile britanice au desfăşurat mai multe căutări în fluviu după noaptea atentatului, dar nu au găsit până în acest moment niciun cadavru şi au lansat un apel public pentru informaţii legate de Xavier Thomas.

Un cetăţean francez a fost deja identificat printre persoanele decedate în atentat, fiind vorba de chelnerul Alexandre Pigead.

Între timp, un al doilea cetăţean francez este în continuare dispărut - bucătarul Sebastian Belanger.

Un număr de şapte persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 48 au fost rănite în urma atentatului care a început pe London Bridge şi a continuat prin carnagiul din zona Borough Market.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.