O persoană a murit după ce a fost înjunghiată pe strada Bourke, în zona centrală din Melbourne, Australia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Clayton, şeful poliţiei din statul Victoria, a informat că trei persoane au fost înjunghiate iar una dintre ele a decedat la faţa locului.

Poliţia a informat că a fost chemată la faţa locului în jurul orei locale 16:20 după ce au primit informaţii conform cărora o maşină a luat foc.

Clayton a declarat că atunci când ofiţerii au coborât din maşină, ei au fost confruntaţi de un bărbat care îi ameninţa cu un cuţit. În acelaşi timp, oamenii din jur le-au transmis că alte persoane au fost înjunghiate.

Deocamdată nu există o legătură cu terorismul, a precizat Clayton.

Într-un videoclip se poate vedea cum un bărbat atacă poliţia cu un cuţit pentru ca apoi să fie împuşcat de ofiţeri.

Poliţia din Victoria a precizat într-un comunicat anterior că bărbatul a fost arestat şi transportat la un spital, el aflându-se într-o stare critică. Atacatorul este păzit de poliţie.

„Un număr mic de persoane sunt tratate pentru răni cauzate de înjunghiere”, se arată în comunicatul poliţiei.

Serviciul de ambulanţă a informat că a tratat trei persoane la faţa locului pentru răni în jurul gâtului şi capului. Starea unei a treia persoane nu este cunoscută.

Poliţia a făcut apel la martori să îi contacteze dacă au informaţii. Zona este în prezent izolată iar autorităţile au sfătuit oamenii să stea departe.

In 2017, şase persoane au murit iar alte câteva zeci au fost rănite după ce au fost lovite de o maşină pe strada Bourke din Melbourne, acelaşi loc în care a avut loc şi incidentul de vineri.

Patru adulţi, un copil şi un bebeluş au murit atunci după ce James Gargasoulas a intrat cu maşina sa în pietoni pe 20 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.