Poliţia birmană o acuză pe conducătoarea aleasă pe Aung San Suu Kyi de încălcarea legislaţiei priivind importul şi cere plasarea aceseia în arest până la 15 februarie, potrivit unuidocument consultat miercuri de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest document, emis de către un post de poliţie din capitala birmană Naypyitaw, se arată că militarii însărcinaţi cu inspectarea reşedinţei lui Aung San Suu Kyi au găsit staţii de radio portabile, importate în mod ilegal şi folosite fără autorizaţie.

Aung San Suu Kyi a fost arestată luni, împreună cu alte câteva zeci de aliaţi de-ai săi, într-o lovitură de stat a juntei birmane, care a preluat puterea în Myanmar.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.