Cinci cetăţeni chinezi s-au numărat printre victimele unei atacului armat din Half Moon Bay, California, a declarat consulatul general chinez din San Francisco, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacul de luni, din  Half Moon Bay, în care au murit şapte persoane, a fost al doilea din cele două atacuri armate din California din ultimele zile, în care au fost ucise în total 18 persoane.

„Consulatul General este în contact cu autorităţile relevante ale SUA pentru a urmări desfăşurarea anchetei”, a declarat un purtător de cuvânt într-un comunicat, adăugând că Consulatul General a condamnat ferm violenţele.

Chunli Zhao, un cetăţean chinez şi muncitor agricol imigrant în vârstă de 66 de ani, a fost singurul suspect în masacrul de la două crescătorii de ciuperci din oraşul de pe litoralul din nordul Californiei.

Împotriva sa au fost formulate în mod oficial şapte capete de acuzare de crimă şi o singură acuzare de tentativă de omor la prima sa înfăţişare în instanţă, miercuri, în oraşul Redwood. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.