Presupusul autor al atacului armat soldat cu 20 de morţi la El Paso, sâmbătă, în sudul Statelor Unite, a fost inculpat cu privire la crime, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacatorul, un bărbat alb în vârstă de 21 de ani, care s-a predat după carnagiu, sâmbătă, riscă pedepasa cu moartea, a anunţat un reprezentant al poliţiei locale, Robert Gomez

Autorităţile federale au anunţat că vor să ceară pedeapsa cu moartea împotriva acestui tânăr, suspectat că a fost motivat de ura faţă de hispanici.

”Capătul de acuzare al statului implică pedeapsa capitală, iar el riscă pedeapsa cu moartea, vom cere pedeapsa cu moartea”, a anunţat într-oo conferinţă de presă procurorul din El Paso Jaime Esparza.

După atacul de la El Paso, alt bărbat alb, în vârstă de 24 de ani, a ucis prin împuşcare nouă persoane, inclusiv pe sora sa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un cartier din Dayton, în Ohio, în nord-estul ţării.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.