Bărbatul are a intrat cu o furgonetă în mulţime la Münster era un german de 49 de ani, care ar fi avut probleme psihice, anunţă presa germană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El ar fi încercat să se sinucidă "de curând", susţine ZDF, în timp ce Süddeutsche Zeitung susţine că autorităţile nu dispun de elemente care să arate că ar fi vorba de un atentat.

Cel puţin patru persoane au murit după ce o furgonetă a intrat în mulţime, în oraşul Munster, sâmbătă după-amiază. Printre persoanele decedate se află şi şoferul camionetei, iar cauzele incidentului încă sunt necunoscute.

De asemenea, 30 de persoane au fost rănite, iar şase sunt în stare critică. Vehiculul - o furgonetă - a intrat în mulţimea de oameni care stăteau în jurul statuii Kiepenkerl din centrul vechi al oraşului, precum şi la o terasă.

O purtătoare de cuvânt a Poliţiei a anunţat că şoferul s-a sinucis, împuşcându-se în cabina maşinii.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că un "obiect suspect" a fost găsit în furgonetă.

Munster este un important oraş universitar, cu peste 50.000 de studenţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.