Poliţia a identificat cele trei victime care au murit în urma atacului de la universitatea din Michigan, dar motivul atacului rămâne în coninuare un mister, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arielle Anderson, o studentă în anul întâi, este cea de-a treia victimă a împuşcăturilor de la Universitatea Michigan, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliţie al universităţii.

Anderson este din Grosse Pointe, Michigan, se arată în comunicat.

Celelalte două victime au fost identificate anterior ca fiind un student în anul doi, Brian Fraser, tot din Grosse Pointe, şi o studentă, Alexandria Verner, din Clawson, Michigan.

Celelalte cinci victime ale împuşcăturilor rămân la spital în stare critică, se arată în comunicat.

Autorităţile investighează în continuare motivul din spatele atacului.

Atacatorul, care, potrivit Poliţiei, nu avea legături cunoscute cu campusul din East Lansing, Michigan, a murit din cauza unei răni de armă aparent autoprovocate.

Luni, în jurul orei locale 20:30, Poliţia a primit un apel că s-au tras focuri de armă în Berkey Hall, o clădire academică din campusul nordic al universităţii.

Agenţii au ajuns la faţa locului în câteva minute şi au găsit mai multe persoane împuşcate, dintre care două erau decedate. Poliţia a început apoi să primească apeluri despre o altă împuşcătură într-o clădire din apropiere, unde agenţii au găsit cea de-a treia persoană decedată.

Poliţia l-a localizat pe suspect în Lansing la ora 23:35.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.