O persoană a murit şi patru persoane, printre care şi fotbalistul spaniol Pablo Mari, au fost "grav rănite" în urma unui atac cu cuţitul comis, joi, într-un centru comercial din Milano, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presupusul atacator, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat.   

"Un bărbat instabil psihic a decis să înjunghie oameni. O persoană a murit şi patru sunt acum grav rănite", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei. 

Mari, care este fundaş central al lui Arsenal, împrumutat în prezent la AC Monza, nu a fost rănit grav în atac, a precizat Arsenal într-un comunicat. 

"Suntem cu toţii şocaţi să auzim vestea îngrozitoare despre înjunghierea din Italia, care a băgat mai multe persoane în spital, inclusiv pe fundaşul nostru central împrumutat Pablo Mari", a transmis Arsenal. 

"Am fost în contact cu agentul lui Pablo, care ne-a spus că acesta se află în spital şi că nu este grav rănit. Gândurile noastre sunt alături de Pablo şi de celelalte victime ale acestui incident îngrozitor", se mai arată în comunicat 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.