Forţele ruseşti continuă, luni, ofensiva asupra uzinei Azovstal din Mariupol, folosind tancuri şi artilerie, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean al Apărării, Oleksandr Motuzyanyk, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu putem exclude noi bombardamente, bombardiere cu rază lungă de acţiune Tu22M3", a declarat, luni, oficialul ucrainean, în cadrul unui briefing.  

Potrivit ministerului, prezenţa Rusiei în Marea Neagră a crescut acum la şapte nave înarmate cu rachete de croazieră de tip Kaliber, "transportând colectiv până la 50 de rachete". 

Între timp, situaţia din regiunea separatistă Transnistria rămâne tensionată, potrivit lui Motuzyanyk, "unităţile locale şi brigăzile aşa-numitelor "forţe operaţionale" din Federaţia Rusă staţionate acolo rămânând în stare de alertă maximă". 

  

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.