Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei a transmis, luni dimineaţă, ultimele date de pe front, precizând că cea de-a 11-a zi a invaziei ruse s-a încheiat, fără ca inamicul şă-şi fi atins scopul final. Totodată, Armata Ucrainei afirmă că ruşii s-a pregăti de asalt la Kiev.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A unsprezecea zi a rezistenţei eroice a poporului ucrainean la invazia militară rusă s-a încheiat”, a transmis, luni dimineaţă, Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei. 

Oficialii ucraineni susţin că ”inamicul continuă operaţiunea ofensivă împotriva Ucrainei”, concentrându-se pe încercuirea mai multor oraşe - Kiev, Harkov, Cernihiv, Sumî şi Nikolaiev.  

”Invadatorii nu au atins scopul final după unsprezece zile de ocupaţie”, au mai precizat oficialii ucraineni, care susţin că ruşii acumulează resurse pentru a asalta Kiev.  

”În acelaşi timp, ocupanţii nu au încetat să încerce să se pregătească pentru ofensiva în direcţiile Polissya, Siversky, Doneţk şi Tavriya”, au mai precizat oficialii ucraineni.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.